Het ontkennen van klimaatverandering of de invloed van de mens daarop, is op NUjij niet langer toegestaan. Reacties waarin dat toch wordt gedaan, worden verwijderd.
7 comments

Welcome to Dissenter

The Comment Section of the Internet
www.nu.nl
blog/5764071/waarom-klimaatverandering-ontkennen-niet-meer-mag-op-nujij.html

Censuur bestrijden met censuur. Gekker kan het niet worden.

loading...

Stelletje Fascisten. Dit is gewoon Orwell. Onwelgevallige meningen verboden...

loading...

linken naar Dissenter.com mag ook niet zeker

loading...

Gevaarlijk bezig dat NU.NL, 30 jaar na de val van de muur is de DDR terug.

loading...

Klimaat-alarmisme is al lang weerlegt. De rol van de mens is overschat. De temperatuurstijging overdreven. Negatieve gevolgen overdreven en positieve gevolgen genegeerd. De voorgestelde overheidsmaatregelen werken niet of werken averechts. Ontken ik daarmee de verandering van het klimaat? Nee. Niemand heeft dat ooit gedaan. Niemand gelooft in een onveranderlijk klimaat. Er wordt veel gelogen door de alarmisten. Zo is er geen stijging in de snelheid waarmee de zeespiegel stijgt waargenomen. Er is dus tijd genoeg om dijken te verhogen en te verhuizen. Niemand zal verdrinken door een spontane stijging van de zeespiegel.

loading...

Censorship hits Netherlands

loading...

Stelletje vieze vuile gore... De linkse mens duld geen tegenspraak. Hun wereldbeeld is absoluut, en mag met kracht worden opgelegd aan de bevolking.


Edit History

2019-05-Tu 03:05:22 pm

Stelletje vieze vuile gore... De linkse mens duld geen tegenspraakt Hun wereldbeeld is absoluut, en mag met kracht worden opgelegd aan de bevolking.

loading...
Log In
Dissenter
connecting...