Suomen suurimman levykauppaketjun toimitusjohtajan Jyri Lipposen mukaan islaminvastaista musiikkia tekevässä ja uusnatsitapahtumissa esiintyvässä bändissä esiintyminen ei ole Levykauppa Äxän arvojen mukaista.

Go WOKE! Go Broke! Onneksi olkoon entinen levykauppa ÄX!

loading...

Ulkoministeri Pekka Haavisto taustoittaa joulukirjeessään viime viikon uutistapahtumia.

Mene haavisto pois ihmisten silmistä. Sinä ihmissaasta aiheutat ongelmia muille.

loading...

Toiseksi suosituin oli Olli Rehn (kesk.), jonka kannoilla tulivat Li Andersson (vas.) sekä Jutta Urpilainen (sd.)

Aikamoinen hajullinen lehmän paskaa tämäkin juttu. Hahaha. Iltasanomat lähteenä on samaa kerhoa HS:n ja Yle:n kanssa. Hyvin yritetty ärsyttää ja jakaa väkeä vielä enemmän tälläkin jutulla! Onneksi taustat katsomalla selviääkin että jutun kirjoittajalla voisi olla jotain hampaankolossa.

loading...

Greta Thunbergin vetovoiman salaisuus on hänen inhimillisyyteensä ja intohimoisuutensa. Julkisuus ei tee hänen hahmolleen pelkästään hyvää, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Elli Harju.

Gretard on aika ärsyttävä.

loading...

Terrorismiseurannassa on Suojelupoliisin mukaan niin paljon ihmisiä, että se joutuu priorisoimaan voimakkaasti kenttätoimintaansa. Nyt heitä on 390.

Onpa kumipäinen otsikko. Nostatti kysymyksiä miksei hallitus halua keskustella julkisesti tästä ja peitteli. Ja miksi pitäisi ottaa terroristeja ja niiden kasvatteja tänne?

loading...

"Time leaves out the Hong Kong Protesters fighting for their lives and freedoms to push a teen being used as a marketing gimmick. How dare you?"

Gretard Thundasperger! Ball face trying to be serious but still fails. :(.

loading...

yle.fi - oivalla jotain uutta. Uutisia, päivän puheenaiheita ja muut Ylen parhaat verkkosisällöt.

Roskauutissivusto. Nykyajan pahkasika, mikä maksaa aika runsaasti kuukaudessa.

loading...

Lehti perustelee päätöstä sillä, että Thunberg on saanut toiminnallaan aikaan maailmanlaajuisen asennemuutoksen.

Gretard

loading...

I must say that in last 4 years I've started to call this service ROCK PAPER SHITGUN. so much shit coming out in articles about gay rights, lesbian shit and other stupid things that I can't take this seriously anymore. Also they close the comment section on those articles where they want to push political agenda and PC shit all around.

loading...
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

aaah hahaha this guy is funny!

loading...
Dissenter
connecting...